Kochsgade 79

På hjørnet af Kochsgade og Mågevej opfører Humlebo Gruppen 19 lejeboliger omkring den eksisterende ejendom, Kochsgade 79. Den eksisterende ejendom bliver integreret med de nye gennem facadeudtrykket.

Bygning 1 og 3

Omkring en eksisterende ejendom, opfører Humlebo Gruppen en 2 nye bygninger, henholdsvis bygning 1 og 3. Alle 3 bygninger, både de nyetablerede og den eksisterende, får et ensartet facadeudtryk. 

Bygning 1 og 3 kommer til at indeholde 4 2-værelses lejligheder i stueplan. Derudover bygges der 6 2-værelses lejligheder i to plan på førstesalen og tagetagen. Indgangen til lejlighederne på førstesalen sker fra gårdrummet via en udvendig trappe, hvor der på indgangsrepoet er mulighed for at have et mindre cafébord stående.

Bygning 4

Bygning 4 opføres i samme stil som resten af ejendommene. I stueplan bygges der 4 2-værelses lejligheder. Derudover bygges der 5 2-værelses lejligheder i to plan på førstesalen og tagetagen. Indgangen til lejlighederne på førstesalen sker fra gårdrummet via en udvendig trappe, hvor der på indgangsrepoet er mulighed for at have et mindre cafébord stående.

Plantegninger

Bygning 1-3

10 lejeboliger

Bygning 4

9 lejeboliger

OBS: Det er endnu ikke muligt at skrive sig op til boligerne.