Projekter

Humlebo Gruppens mission er at skabe nye, moderne og funktionelle boliger i høj kvalitet. Vi leverer det enkelte byggeri fuldt nøglefærdigt, klar til indflytning.

Igangværende projekter

Foto: ©Sydfynforlivet.dk 

Kogtvedsund,
Seniorbofællesskab

Årslev,
Fremtidens Forstad

Thurø,
Eriksholmsvej

Odense C,
Kochsgade 79

Afsluttede projekter

Humlebo Gruppen har opført en lang række ejendomme i Danmark. Her kan du se et udvalg af vores afsluttede projekter indenfor de seneste år.

Bispevej
Bispevej, København NV

I København har vi opført 23 eksklusive og attraktive lejligheder i den spirende bydel, som rummer alt fra hyggelige kaffebarer, spisesteder og kulturtilbud til indkøbsmuligheder,

Se projekt »
Åbrinken
Åbrinken, Odense SØ

Efter at have frastykket og i samarbejde med Odense Kommune planlagt Avlskovgaards tilhørende landbrugsjord til boligformål blev Åbrinken den nye adresse i det attraktive boligområde.

Se projekt »
Østerlunden

Med sin centrale beliggenhed i området omkring Østerbro, Langelandsgade og Lollandsgade er Østerlunden med sine 466 boliger placeret tæt på by og grønne arealer. Boligerne

Se projekt »
Cortex Park

I den populære nye bydel i Odense M, Cortex Park, har vi opført to ejendomme. Cortex Park Vest 5 & 9 indeholder i alt 160

Se projekt »
Pier 3, Korsør Havn

Ved de gamle færgelejer på havnen i Korsør har vi opført 84 luksuslejligheder, som alle har panoramaudsigt til Storebæltsbroen, havnen og Korsør by. De flotte

Se projekt »

Vores kunder siger

Attraktive kvalitetsboliger

I Humlebo Gruppen skaber vi kvalitetsboliger, så vi kan tilbyde dig et attraktivt hjem bygget af de bedste materialer og med en central beliggenhed. Vores byggeprojekter spænder vidt fra rækkehuse og dobbelthuse til ejerlejligheder og andelsboliger, hvorfor du har rig mulighed for at vælge den boligløsning, som matcher dine behov. Fælles for alle vores boligprojekter er et stort fokus på kvalitet lige fra valget af materialer til arbejdets udførelse, så du er sikret et hjem med lang levetid.

Brugbare udearealer

Vi har et skarpt blik for udendørsdetaljer i vores byggerier, da vi går op i at skabe udearealer, som indbyder til bevægelse, hyggeligt samvær og rekreation. De attraktive arealer er både at finde ved boligens indgang samt ved de grønne områder, som i hverdagen giver dig mulighed for at opleve naturen på tæt hold og få frisk luft.

Hermed får du fornyet energi og et afbræk fra hverdagens travlhed og støj. Vores moderne boliger er indrettet således, at du får smarte løsninger og en god brugsværdi, hvorfor du kan udnytte dit hjem til fulde. Den lækre finish er en gennemgående faktor uanset boligtype og størrelse, hvilket sikrer dig et stilrent hjem med stort lysindfald.