Om os

Ud over vores virke som boligselskab i Odense gennem 50 år udvikler og gennemfører vi boligprojekter fra disponering af den rå jord til det færdige kvalitetsbyggeri.

Boligudlejning Odense siden 1965

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi en lang række moderne lejeboliger i Odense og som en af de største, privatejede virksomheder inden for boligudlejning Odense, er størstedelen af vores ledige boliger Odense centralt placeret i byen. Som boligselskab bestræber Humlebo Gruppen sig på at kunne tilbyde boliger til alle familietyper og aldersgrupper, hvorfor vores brede portefølje af ejendomme spænder vidt og i høj grad gør det muligt at finde en boligløsning, som sikrer ethvert behov.

Som boligselskab er vi kendt for vores personlige og professionelle service inden for boligudlejning Odense samt ejendomsadministration Odense, og på baggrund af vores mange års erfaring kender vi til de opgaver og udfordringer, der ligger heri.

Med denne viden bestræber vi os på at gøre de enkelte processer så lette som mulige for vores lejere, hvorfor vi står til rådighed og med kort varsel kan agere og yde hjælp, når det gælder boligudlejning Odense eller ejendomsadministration Odense af vores egne boliger.

Vores kunder siger

Boligudlejning Odense i trygge rammer

Som et professionelt og effektivt boligselskab varetager vi fra vores hovedkontor på Klokkestøbervej, boligudlejning samt ejendomsadministration, af vores egen boligmasse som Cortex Park og Østerlunden, hvilket sikrer, vi hurtigt kan løse en bred vifte af opgaver for vores lejere og samarbejdspartnere. Derudover muliggør dette også en tæt og konstruktiv dialog mellem lejer og udlejer Odense, således vi skaber den bedst mulige løsning for den enkelte.

Samtidig lægger vi vægt på loyalitet, og hos os er en aftale en aftale. Sådan har det været siden begyndelsen, da Vagn Rasmussen grundlagde familievirksomheden Humlebo Gruppen i 1965.

Siden dengang har vi og sætter stadig en ære i at være vært for de mennesker, som kalder vores boliger for ”hjemme,” for hos os skal de fysiske rammer være trygge, og boligudlejning Odense skal foregå med gennemsigtighed. I 2017 overdrog stifter Vagn Rasmussen virksomheden til sine to sønner, der i dag ejer Humlebo Gruppen. Siden generationsskiftet har Claus Ørtoft Rasmussen som direktør stået i spidsen for den daglige drift, og Vagn Rasmussen er som arbejdende bestyrelsesmedlem fortsat en aktiv del af Humlebo Gruppen.

Et boligselskab med stærkt fundament

Sideløbende med vores virke som boligselskab, hvor vi varetager boligudlejning Odense og ejendomsadministration Odense af vores egne lejeboliger, udvikler og gennemfører vi boligprojekter fra disponering af den rå jord til det færdige kvalitetsbyggeri. Dermed er vi som udlejer Odense med igennem hele processen og har et dybdegående kendskab til de ejendomme, vi administrer. Samtidig efterlever vi, som vi har gjort i mere end 50 år, vores filosofi om, at vores boliger skal være strategisk velplacerede, rare at bo i og tage sig godt ud i bybilledet.

Dette gør os som boligselskab til en levende del af byfornyelsen, hvorfor vi udover at sætte et moderne præg på byens arkitektur også skaber nye muligheder for byens borgere gennem boligudlejning Odense. Leder du efter en udlejer Odense eller boligudlejning Odense, kan du hos Humlebo Gruppen se nærmere på vores forskelligartede lejeboliger og finde den bolig, som matcher dine behov og ønsker. Vi står til rådighed og svarer gerne på dine spørgsmål om vores ledige lejeboliger på +45 63 14 60 00 eller humlebo@humlebogruppen.dk.

Vi er stolt sponsor af