Årslev,
Fremtidens Forstad

Humlebo Gruppen opfører 74 boliger i Fremtidens Forstad, Årslev, som med sin centrale placering tæt på natur, indkøbsmuligheder og motorvej samt uddannelses- og daginstitutioner er et attraktivt område for alle familietyper.

Specifikationer

 • Lejlighederne

  Lejemålene opføres som både lejligheder og rækkehuse.

 • Altan

  Alle lejemål er udstyret med altan og/eller terrasse.

 • Depotrum

  Rækkehuse har eget skur med direkte adgang fra lejligheden. Lejligheder har et depotrum.

 • Fællesarealer

  Rekreative områder til sport, leg og ophold.

Boligtyper

Boligtype A

3-værelses lejlighed i 1 plan
90 m2

Boligtype B

4-værelses rækkehus i 2 plan
122 m2

Boligtype C

3-værelses rækkehus i 2 plan
90 m2

Boligtype D

2-værelses lejlighed i 1 plan
78 m2

Boligtype E

4-værelses lejlighed i 1 plan
98 m2

Om byggeriet

Idéen bag Fremtidens Forstad i Årslev er at skabe et beboelsesområde, hvor det visuelle udtryk tager udgangspunkt i den omkringliggende natur. Vindinge Å, som har sit udspring ved Freltofte, vest for Årslev, har gennem tusinder af år formet det omkringliggende landskab. Fremtidens Forstad i Årslev er dermed placeret i det smukke landskab mellem å, mark og skov.

De 7.172 m2 bolig i Fremtidens Forstad, Årslev, kommer til at inkludere både lejligheder og rækkehuse i Årslev, og er med den centrale beliggenhed yderst velegnet til langt de fleste familieformer. For at skabe de bedst mulige udsigter og gode udearealer, omkredser alle boliger et gårdrum, hvori det gode vejr og den unikke beliggenhed kan nydes til fulde efter en travl dag. Ligeledes indbyder de sydvendte altaner og rummelige terrasser med udsigt til sø, skov eller grønne fællesarealer til hyggeligt samvær og forlænger det indvendige rum.

Skriv dig på venteliste

Ønsker du at bo i de nyopførte ejendomme i Årslev – Fremtidens Forstad, bedes du skrive dig på vores venteliste ved at udfylde denne formular. 

Fremover vil du modtage e-mails vedrørende byggeriets fremdrift og lignende. Når vi nærmer os en indflytningsdato, kontakter vi alle på ventelisten. Vi tilbyder boligerne med et først-til-mølle princip.

Hvilken boligtype ønsker du at skrive dig op til?