Ledigt lejemål

4-værelses rækkehus i Årslev

Om lejemålet

Dette skønne rækkehus på 101 kvm indeholder en rummelig entré, stue med loft til kip i åben forbindelse til køkken (hårde hvidevare; komfur, emhætte, køle-/fryseskab samt opvaskemaskine), bryggers og badeværelse med brus. Derudover er der 3 gode soveværelser med faste skabe. Fra boligens bryggers er der udgang til den overdækkede carport, og for enden af denne er der et skur.

Haven har flisebelagt terrasse, omkranset af hæk. Fællesområderne består af grønne områder, legeplads og parkeringspladser. Der må ikke holdes husdyr i boligen.

Vand, varme, el, antenne og internet afregnes direkte med forsyningsselskaberne.

OBS: Billederne er fra lignende rækkehus med samme planløsning.

Boligdata
Økonomi
Detaljer om udlejningen
Book en fremvisning

Andre ledige lejemål

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten.