Ledigt lejemål

Stor 2-værelses lejlighed i Østerlunden med to altaner!

Om lejemålet

Nyopført 2-værelses lejlighed i to plan og med to altaner udlejes pr. 1. september 2022.

Lejligheden indeholder på nederste etage en entré med garderobeopbevaring, der leder ind til lejlighedens køkken med spiseplads, hvorfra der er udgang til lejlighedens første altan. Køkkenet har alt i hårde hvidevarer (ovn, kogeplade, emhætte, køle-/fryseskab og opvaskemaskine). Derudover er det et gæstetoilet på lejligheden nederste etage.

På 1. salen finder man lejlighedens stue/opholdsrum, hvorfra der er udgang til lejlighedens anden altan.
Derudover indeholde lejligheden på øverste etage et soveværelse med faste skabe, hvorfra der også er adgang til et badeværelse med brus og vaskesøjle.

Boligdata
Økonomi
Detaljer om udlejningen
Book en fremvisning

Andre ledige lejemål

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten.