Ledigt lejemål

Nyrenoveret 3-værelses lejlighed

Om lejemålet

Vil du bo midt i Odense C? Så er denne bolig noget for dig! Med sin beliggenhed på Overgade, ligger denne lejlighed helt centralt i Odenses historiske bymidte.

Den nyrenoverede lejlighed på 128 m2 indeholder stor entré med faste skabe med adgang til det rummelige opholdsrum, med rigelig plads til både stue- og spiseafdeling. Lejligheden indeholder desuden 2 lige store værelser med faste skabe. Lejlighedens køkken indeholder alt i hårde hvidevare (køleskab, fryser, ovn, kogeplade, emhætte, opvaskemaskine) og fremstår pænt og velholdt og med plads til spiseplads. Fra køkkenet er der desuden adgang til et viktualierum (også kaldet et spise- eller forrådskammer). Lejlighedens badeværelse er helt nyrenoveret og indeholder indbyggede skabe til opbevaring, vaskemaskine og tørretumbler, spejl med indbygget lys, samt lækker bruseniche.

Der er lagt nye gulve i lejligheden, indsat nye skabe og lejligheden er nymalet.

Er du interesseret i at leje lejligheden er du velkommen til at kontakte os hurtigst muligt.

Boligdata
Økonomi
Detaljer om udlejningen
Book en fremvisning

Andre ledige lejemål

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten.