Ledige lejeboliger Odense

Humlebo Gruppen har i dag over 500 lejemål til både bolig- og erhvervsleje, primært beliggende i Odense. For yderligere information om ledige lejeboliger Odense, kontakt os på humlebo@humlebogruppen.dk.

Se listen over ledige lejemål herunder.

0 +
År i boligbranchen
0 +
Lejeboliger i Odense
0 +
Tilfredse lejere
Ledige lejeboliger Odense

Vi har også en ledig lejebolig i Odense til dig

Vores brede portefølje af ledige boliger i Odense inkluderer alt fra rækkehuse til lejligheder i Cortex Park og Østerlunden. Dette giver dig rig mulighed for at vælge den ledige bolig Odense, som matcher dine behov og ønsker. Dette gælder, uanset om du søger en bolig blandt ledige lejligheder Odense eller ledige rækkehuse i Odense.
Vores ledige boliger i Odense er alle lyse, tidløse byggerier af høj kvalitet, som med store, åbne vinduespartier sikrer naturligt lys og et stilrent udtryk. Vi benytter os af de bedste materialer og har fokus på energirigtige løsninger og attraktive udendørsarealer. Dermed er vores ledige boliger Odense tilpasset en bred vifte af familietyper og aldersgrupper som studerende, børnefamilier og singler. Vores portefølje inkluderer en række forskellige størrelser, beliggenheder og prisniveauer, således du er sikret den optimale boligløsning for dig.

Ledige lejeboliger Odense til ethvert behov

Fælles for vores ledige boliger Odense er en central placering i byen. Dette sikrer, at du i cykel- og gåafstand, kan deltage i det sprudlende og attraktive byliv. Her kan du nyde de mange restauranter, caféer og shopping samt udnytte en bred vifte af byens kulturtilbud. Alternativt kan du bruge byens grønne områder og fællesarealer, som indbyder til leg, bevægelse og rekreation. Fra vores ledige boliger Odense er der kort afstand til offentlig transport. Der er desuden kort til skoler, daginstitutioner og indkøb fra alle vores ledige lejeboliger Odense.

Udover den attraktive placering er alle vores ledige boliger istandsatte, så de fremstår indflytningsklar. Dette sikrer en lejebolig, som lever op til alle håndværksmæssige krav, hvilket gør indflytningen så let som mulig. Dermed er du og din familie sikret de optimale forhold, så I kan føle jer trygge i jeres nye bolig.

Humlebo Gruppen ejendomme
Ledige lejeboliger Odense

Hør mere om vores ledige lejeboliger Odense

Er du på udkig efter en af vores ledige lejligheder i Odense eller ledige rækkehuse i Odense, kan du se alle vores ledige boliger Odense her. Trykker du ind på den enkelte, ledige lejebolig, kan du læse mere om detaljerne om udlejningen. Samtidig er det muligt at se billeder af de ledige boliger Odense, således du kan danne dig et indtryk af lejeboligens størrelse og ruminddeling.

Har du fundet din nye bolig blandt vores ledige boliger Odense, kan du kontakte os på humlebo@humlebogruppen.dk. Ligeledes kan du booke en fremvisning af en eller flere af vores attraktive lejeboliger og let finde din lejebolig Odense.

OBS: Vi gør opmærksom på, at vi kun samarbejder med BoligPortalen.dk. Vores ledige lejemål kan derfor kun tilgås via BoligPortalen.dk og vores egen hjemmeside. Såfremt andre boligportaler fremviser Humlebo Gruppens boligopslag uden vores tilladelse, fraskriver vi os alt ansvar vedrørende ukorrekte oplysninger.

Bo til leje hos Humlebo Gruppen

Humlebo Gruppen har over 50 års erfaring med professionel boligadministration. Vi er kendt for vores personlige og professionelle tilgang til boligadministration, hvilket gør, at du kan være helt tryg ved at leje en lejebolig Odense hos Humlebo Gruppen.

Humlebo Gruppens ejendomsportefølje består af både ældre og karakterfyldte ejendomme, samt moderne og nyopførte rækkehuse og lejligheder i Cortex Park og Østerlunden i Odense. Vores ledige lejeboliger Odense fremstår altid i pæn stand ved indflytning, og skulle noget gå i stykker undervejs, sørger vi for, at det bliver udbedret hurtigst muligt. Vi har viceværtservice tilknyttet alle vores lejemål, hvilket giver vores beboere en tryg og personlig oplevelse ved at bo til leje Odense hos Humlebo Gruppen. Har du nogen spørgsmål ved at bo til leje Odense kan du finde svar her

Ledige lejeboliger Odense